avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

in 15 nov 2010,am actionat in instanta Finantele locale pentru recuperare taxa mediu pt un autoturism achizitionat in iunie 2010 si inmatriculat in iulie 2010.Va rog sa-mi spuna cineva daca in afara de actiune si copiile dupa chitante.etc.,mai trebuie depusa pana la termen si vreo taxa de timbru ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 20:58, 19 Decembrie 2010
Dna Larisa,la recursul AFP s-a pastrat decizia primei instante(eu nu sunt avocat.dar stiu ca marea majoritate a cauzelor din COMERCIAL pastreaza solutia primei instante).O seara buna!
faptul că nu sunteţi avocat se vede, dacă aţi fi ar trebui să ştiţi că o astfel de cauză nu este una COMERCIALÃ, ci de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare Sophya Sophya BUna ziua. Stie cineva daca se mai poate recupera taxa de prima inmatriculare pt auvehicul achizitionat in 2009 - 2010? nu este tardiva introducerea actiunii ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare legionarul7007 legionarul7007 am cumparat o masina noua de curand si as vrea sa stiu cum imi pot recupera banii pentru taxa de poluare.Va multumesc (vezi toată discuția)