avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Caz de incompatibilitate?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Caz de incompatibilitate?

In cazul unei activitati desfasurate pe baza unui contract de mandat (cazul colaborarilor cu societatile de asigurari), se poate pune problema incompatiblitatii cu exercitarea profesiei de consilier juridic?
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
blu3fan4ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: blu3fan4ever , utilizator 21:57, 9 Decembrie 2010
Teoretic este o problema de incompatibilitate.
Practic, cui ii pasa?
Aveti dreptate... totusi, eu sunt prima persoana careia ii pasa, motiv pentru care voi renunta la acea activitate. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul functie consilier juridic- administrator igna_florin igna_florin Stie cineva daca ca consilier juridic poti deveni siu administrator in cadrul aceleasi firme? va rog sa ma ajutati! mi-au propus finctia de administrator la ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati profesionale livs livs Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate agent asigurari - consilier juridic ? papoc papoc Exista incompatibilitate intre functia de consilier juridic la o persoana juridica de drept privat si cea de agent de asigurari? Din cate am inteles exista ... (vezi toată discuția)