avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... rezultatele de la definitivat 2008 sunt online
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

rezultatele de la definitivat 2008 sunt online

astazi s-au afisat rezultatele la examenul de definitivat, sesiunea martie 2008, le puteti gasi aici:

[ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: lori2007 , utilizator 14:29, 1 Aprilie 2008
Corect.
Haideti sa va spun o poveste.

Se facea cum ca intr-o zi cu soare, in jur de 18 (optsprezece) grade Celsius (nu Farenheit), in jurul mirobolantei ore 14 (doua), Marele Bar (e un fel de Ţar) s-a gandit in minunata-i bunavointa sa afiseze la sediu-i lista cu rezultatele examenului de definitivat.

Dupa 15 minute de la afisare (aproximativ, ca fu demult si badea nu-si aduce aminte exact), se gandeste si se razgandeste Barul si comunica plaiesilor ca lista afisata este de fapt o lista gresita, trebuie arsa iar cenusa imprastiata catre UNBar.

Boon. A necuratului dracie, apare alta lista. E ceva necurat la mijloc, spusera plaiesii.
"Dar de ce nu mai sunt admis, si sunt respins", se intreaba un plaies siderat.
Inca 20 ii urmeaza exemplul.

Apare un paj mai cu mot si anunta multimea ca "aceasta supusii mei, este lisa corecta. am zis! ".
Unii se resemneaza "bine, daca zici tu, fie!"
Altii ameninta cu vrute si nevrute. Tipa "dar procesul verbal de afisare a primei liste unde e, bai pajule?!" "dar al listei de fata unde e, bai pajule?".
Liniste...pace?..mai vedem...

Ne jucam, se pare, de-a uite-o e, uite-o nu e. Uite lista, nu e lista. Esti admis...neah...esti respins...de ce? Am zis!...ok...:O

Ma gandesc ca cei care nu au aflat de republicarea intru-totul legala a listei, care au plecat acasa, in vacanta, dau de baut pe la cunostinte samd cu ideea ca sunt admisi, in cazul in care nu ii anunta cineva, risca sa fie decazuti din termenul de introducere a contestatiilor.

Daca ceea ce am spus aici va surprinde, verificati lista inca o data.
Daca nu va surprinde in ideea ca "este vorba de Barul din Bucuresti", aveti dreptate. Verificati totusi lista daca aflati in premiera de ultima boroboata a infantililor care conduc Barul.

"Am zis!"
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2008
Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian, Avocat
:O:O#-o:(X-(
andreiT, putem face o discutie pe avocatnet.ro, care sa porneasca de la comentariul tau?:D
ar fi vorba despre un articol care sa prezinte situatia si de invitatia utilizatorilor la comentarii.
eventual opinii ale altor candidati.
Sigur.
Ma asteptam ca aici sa fi pornit o discutie...in fine. :)
Bineinteles ca ma numar printre plaiesi!

Bineinteles ca am depus contestatie, iar tanti aia de la secretariat, care cica e sefa secretarelor mi-a zis ca ce e asa mare problema ca au afisat 15 minute o lista gresita, apoi au corectat-o?!?

Bineinteles ca la mine din 8 s-a facut 4 si iacata ca am ajuns in barca cu cei 99 de respinsi. Asta in conditiile in care am predat 8 pagini la materia respectiva si am rezolvat speta in totalitate, conform baremului.

Plaiesilor, va intreb, care-i treaba? se razbuna pe noi pt ca nu se mai tin alegerile si dl. iordachescu, dl. dragne & co nu mai au sansa de a ne conduce?! sau e pur si simplu un razboi intern sau chiar asa stupizi suntem si putem crede varianta servita de tanti secretara anume ca softul in care s-au introdus notele le-a schimbat, nu stim anume cum?!

Alte discuții în legătură

Definitivat 2010 Magda Sava Magda Sava Am deschis acest topic pentru cei care dau examenul de definitivat in noiembrie 2010 si nu stiu la ce sa se astepte...astept ganduri, impresii si sfaturi de ... (vezi toată discuția)
Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)