avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... plati pt pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

plati pt pfa

daca fac scoala(liceu) mai trebuie sa platesc la sanatate pentru pfa
Cel mai recent răspuns: coman cristina , utilizator 08:54, 10 Decembrie 2010
ce fel de pfa avet?Dar cred ca indiferent de statutul dvs trebuie sa platiti contributia la sanatate indiferent daca aveti sau nu contract cu ei ,ca asa sunt legile in romania de.......,intelegi ce vreau sa spun.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - dubla cotizare? Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna seara tuturor! As dori sa va adresez cateva intrebari: 1. O persoana fizica autorizata salariata a unei societati comerciale plateste darile catre stat ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa valentin.ropota valentin.ropota In situatia in care pfa este angajat la stat si are retineri din salariu la sanatate si pensie trebuie sa mai plateasca ceva la CASS si CAS ca si PFA fara ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la sanatate IoanaAda IoanaAda Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Inteleg ca de anul acesta este obligatorie plata retroactiva a CAS-ului. Ce se intampla in cazul in care nu am mai ... (vezi toată discuția)