avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... problema
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

problema

Am primit o somatie de la serviciul impozite si taxe cum ca as avea o amenda de circulatie neplatita din anul 2005. Sincer eu nu-mi aduc aminte sa nu fii platit , daca am avut asa ceva, oricum nu mai am nici o dovada (proces verbal , chitanta ). Oi fii platit in alta localitate?! Dar ce este interesant ca si anul trecut mi-au trimis o somatie care se referea la o amenda din acel an, stiam de ea si am achitat-o, normal,ei atunci nu stiau si de asta mai veche(daca intradevar nu am platit).Acum ce trebuie sa fac?Mare problema, ca ei imi pot trimite zeci de somatii ,dar oare nu trebuie si dovada in baza careia mi le trimit?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:31, 10 Decembrie 2010
verificarea actelor o puteti face pe calea contestatiei la executare reglementata de Codul de procedura fiscala. mai simplu ar fi sa va deplasati direct la acest serviciu pentru informare...
Mergeti personal la serviciul urmariri din cadrul administratiei fiscale care detin in evidenta informatii ale naturii/emitentului sanctiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă plătită figurează neplătită, poprire executorie pe cont Alina Postolache Alina Postolache Bună ziua! Un scurt istoric: in 2014 am primit o amendă in Iași pe care am plătit-o chiar a 2 a zi, în jumătate, la taxe si impozite, am plătit cash iar ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)