avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor de risc pentru port arma
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor de risc pentru port arma

As dori sa stiu care e temeiul legal pentru a mi se acorda spor de risc pentru port arma. Doresc sa precizez ca lucrez intr-o institutie publica ( primarie). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 14:28, 10 Decembrie 2010
Portul de arma n-are legatura cu sporul. Sporul se acorda pentru conditiile / gradul de periculozitate al muncii. Portul de arma teoretic scade sporul de periculozitate, nu il creste.
Din cate stiu eu, nu exista temei legal pentru spor de port-arma ca atare. Exista pentru functionarii publici, in Anexa 3 la Legea 330 / 2009, sporul de conditii periculoase / vatamatoare

Art. 9
(1) Funcționarii publici beneficiază de un spor
pentru condiții periculoase sau vătămătoare de până la 15% din
salariul de bază.


Puteti citi si discutia de aici www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
eumarian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor conditii periculoase Flori14 Flori14 Se poate acorda spor pentru conditii periculoase sau vatamatoare de pana la 15% din salariul de baza pentru functionari publicii din primarie ? Care este ... (vezi toată discuția)
Spor toxicitate post arhivar alina22sysy alina22sysy Buna ziua! As dori o informatie.Sunt arhivara intr-o institutie de stat,am facut referat ptr a-mi se acorda acest spor de toxicitate insa mi sa cerut articolul ... (vezi toată discuția)