avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adeziune la pensie privata nesemnata de mine, ce pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adeziune la pensie privata nesemnata de mine, ce pot face?

Cu putin timp in urma am fost instiintat de o societate privata de pensii ca am aderat la acea societate si bineinteles cotizez la fondul administrat de ei. Eu nu am facut nicio adeziune (am varsta mai mare) si le-am cerut lamuriri in acest sens. Am primit o copie dupa adeziune dar nu era semnatura mea. Dansii au spus ca vor face o ancheta interioara ( nu mai mi-au trimis nicio lamurire) iar eu pot sa actionez conform legii. Date fiind cele de mai sus ce as putea face? Unde pot depune o plangere?
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 11:50, 22 Noiembrie 2011
Ca sa depuneti plangere, nu stiti impotriva cui sa va indreptati.
Eu va sugerez sa faceti o sesizare penala. Consultati si un avocat.

Succes!
Eu va sugerez sa-i multumiti lui Dumnezeu, deoarece cel ce v-a facut acest lucru v-a ajutat sa va pastrati o particica de bani din ceea ce va dispare acum lunar din salar...
Daca nu ati aderat dvs. la un fond de pensii ati primit repartizare automata.
Se numeste democratie dictatoriala, Romania SRL.
Procedura respectiva, conform legilor in vigoare, este cat se poate de legala.
BX, sepeve zice ca are o "varsta mai mare", deci pe el nu il mai repartiza nimeni, asta era ideea, ca ramanea cu banii dati la stat.. degeaba, asa macar are o sansa...
Puteti formula o plangere penala pentru fals si uz de fals catre Parchetul competent , solicitand a se efectua cuvenitele cercetari pentru a se gasi persoana/persoanele vinovate.
Atasati la cerere si copie de pe adeziunea care v-a fost trimisa.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Intocmirea unui act de aderare la un fond privat de pensii fara stirea titularului! radupe radupe Am primit prin posta o solicitare de confirmare a unui act de aderare la un fond privat de pensii,despre care nu am cunostinta si pe care in mod sigur nu se ... (vezi toată discuția)
Fals in actul de aderare la pensia privata obligatorie rea_mica rea_mica Fara sa stiu, o persoana(necunoscuta mie deocamdata), a intrat in posesia unei copii dupa buletinul meu si a incheiat fara acordul meu un act de aderare la un ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals la pensii private nicabogdan1 nicabogdan1 fara sa stiu mi s-a utilizat o copie de buletin lasata la AJOFM pentru a se incheia o adeziune la pensie privata , semnata in fals de catre agenta de ... (vezi toată discuția)