Cu putin timp in urma am fost instiintat de o societate privata de pensii ca am aderat la acea societate si bineinteles cotizez la fondul administrat de ei. Eu nu am facut nicio adeziune (am varsta mai mare) si le-am cerut lamuriri in acest sens. Am primit o copie dupa adeziune dar nu era semnatura mea. Dansii au spus ca vor face o ancheta interioara ( nu mai mi-au trimis nicio lamurire) iar eu pot sa actionez conform legii. Date fiind cele de mai sus ce as putea face? Unde pot depune o plangere?
Eu va sugerez sa-i multumiti lui Dumnezeu, deoarece cel ce v-a facut acest lucru v-a ajutat sa va pastrati o particica de bani din ceea ce va dispare acum lunar din salar...
Daca nu ati aderat dvs. la un fond de pensii ati primit repartizare automata.
Se numeste democratie dictatoriala, Romania SRL.
Procedura respectiva, conform legilor in vigoare, este cat se poate de legala.
BX, sepeve zice ca are o "varsta mai mare", deci pe el nu il mai repartiza nimeni, asta era ideea, ca ramanea cu banii dati la stat.. degeaba, asa macar are o sansa...
Puteti formula o plangere penala pentru fals si uz de fals catre Parchetul competent , solicitand a se efectua cuvenitele cercetari pentru a se gasi persoana/persoanele vinovate.
Atasati la cerere si copie de pe adeziunea care v-a fost trimisa.