avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intocmirea unui act de aderare la un fond privat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intocmirea unui act de aderare la un fond privat de pensii fara stirea titularului!

Am primit prin posta o solicitare de confirmare a unui act de aderare la un fond privat de pensii,despre care nu am cunostinta si pe care in mod sigur nu se afla nici o semnatura de-a mea.Am luat legatura cu cei de la sediul central al firmei,le-am expus problema si i-am rugat sa-mi puna la dispozitie o copie a acelui act de aderare pentru a verifica veridicitatea semnaturii.Am fost la filiala locala e respectivei firme si am depus,in scris cu numar de inregistrare,o solicitare de invalidare a actului de aderare,pe motiv ca a fost intocmit si inaintat fara stirea si acceptul meu.Tinand cont de faptul ca actul de aderare reprezinta un fals,indraznesc sa va rog a ma sfatui despre procedura legala pentru a face o plangere penala impotriva celui care a comis falsul(al carui nume mi l-au comunicat cei de la sediul central).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: radupe , utilizator 06:41, 3 Septembrie 2012
Puteti face plangere penala impotriva persoanei care s-a folosit de datele si semnatura dvs pentru a face respectiva adeziune, la politia sau parchetul pe a carei raza teritoriala locuiti.
Atentie. Daca pana la o anumita data nu ati optat pentru un fond privat de pensii (din CAS-ul datorat de societate), ati fost repartizat automat. Este vorba de o repartizare. Nu va afecteaza cu nimic.
O sa caut mai multe informatii.

Dati click pe +
[ link extern ]

cititi si:

[ link extern ]

:luck:
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
Herra_, utilizator
Va multumesc pentru ajutor.Intre timp am depus o plangere la serviciul Cercetari fraude din cadrul ipj si exista in acest moment un dosar deja instrumentat,in curs de cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeziune la pensie privata nesemnata de mine, ce pot face? sepeve sepeve Cu putin timp in urma am fost instiintat de o societate privata de pensii ca am aderat la acea societate si bineinteles cotizez la fondul administrat de ei. Eu ... (vezi toată discuția)
Fals in actul de aderare la pensia privata obligatorie rea_mica rea_mica Fara sa stiu, o persoana(necunoscuta mie deocamdata), a intrat in posesia unei copii dupa buletinul meu si a incheiat fara acordul meu un act de aderare la un ... (vezi toată discuția)
Pensie privata iuvri iuvri Buna ziua! Cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am subscris la un anumit fond de pensii private obligatorii dar m-am "trezit" repartizat la un alt fond ... (vezi toată discuția)