avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contributii pentru asigurari in cazul conventiilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contributii pentru asigurari in cazul conventiilor civile la asociatia de proprietari

buna ziua.sunt administrator la o asociatie de proprietari cu conventie civila cu un salariu brut de 215 ron.am platit pana acum doar impozitul de 16% aferent.precizez ca mai sunt angajata cu carte de munca la o societate unde se platesc toate contributiile aferente.in cazul acesta eu trebuie sa mai platesc inca o data cas,somajul si sanatatea?.astept urgent raspuns.va multumesc
Cel mai recent răspuns: andradab2010 , utilizator 19:15, 10 Decembrie 2010
Buna ziua,
Si eu sunt adm-contabil la o asociatie si lucrez la o alta firma privata si nu platesc contributii pt conventia civila. In august a fost nebunia cu platitul contributiilor pt conventii, dar au realizat ca este o tampenie si au dat o noua lege: platesc cei care nu indeplinesc una din cele 3 conditii, iar una din ele era ca daca suntem angajati cu carte de munca la o alta societate nu trebuie sa platim pentru conventiile civile. Apoi am citit si intr-un ziar local despre acest lucru. Am platit atunci in august, dar de atunci nu. Cred ca ar trebui sa-mi recuperez si baniiB-). Daca aflati altceva va rog sa-mi scrieti un mesaj.

O zi buna.
Eu sunt bugetar (cu carte de munca) si presedinte asociatie (convetie). De la administrator, care este si membru la asociatia federatiilor pe raza orasului meu, mia zis ca nu conteaza in cazul meu, pe langa cei 16% , mai trebuie si noile taxe. Aiurea dupa parerea mea, ca daca raman fara servici de la stat...in urma salariului de presedinte nu pot primi somaj, caci e o suma mai mult simbolica sau o suma din care scot unele cheltuieli care le fac pt asociatie.
Eu zic sa consultati normele de aplicare a legii 58/2010...cele actualizate. Acolo scrie concret. Ca sa fiti pe deplin convinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate functie administrator bratubotan bratubotan Administratorul unei Asoc. de Prop. incadrat pe baza de conventie-civila desfasoara o activitate DEPENDENTA sau INDEPENDENTA? Asoc. de Prop. trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Urgent ! taxe conventie civila theya_05 theya_05 am nevoie urgent de raspunsul la intrebarea : daca intre o persoana fizica si o asociatie de locatari se incheie o conventie civila,ce taxe si impozite trebuie ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru lucrari florina.ciochina florina.ciochina Sunt administratora unui bloc din sectorul 6 bucuresti si doresc sa stiu daca se mai fac conventii civile... Un pensionar din bloc ne-a rezolvat niste ... (vezi toată discuția)