avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti

Buna seara.Am si eu o nelemurire si daca ma puteti ajuta cu o informatie precisa v-as fi recunoscatoare.Am dat in judecata firma la care am lucrat pentru neplata salariilor si am castigat,dar trebuie sa platesc un executor judecatoresc pentru a intra in posesia banilor.Firma are sediul in Bucuresti ,iar eu am lucrat la punctul de lucru Marasesti ,jud. Vrancea.Este obligatoriu sa merg pana la bucuresti sa platesc un executor?In judetul meu nu se poate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:50, 10 Decembrie 2010
executarea se face unde are sefiul firma.deci, va trebui sa mergeti la un executor judecatoresc din sectorul municipiului Buc unde are sediul firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Qwerty2010 Qwerty2010 Am lucrat pana in August 2010 la o firma din Bucuresti. Acum am nevoie de adeverinta de vechime de la aceasta firma iar problema este ca nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Societate desfiintata - recalculare pensie smndraghici smndraghici Buna ziua, Doresc sa stiu, in cazul in care o societate la care am lucrat si s-a desfiintat, cum pot intra in posesia unei adeverinte despre activitatea mea ... (vezi toată discuția)