avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Am lucrat pana in August 2010 la o firma din Bucuresti. Acum am nevoie de adeverinta de vechime de la aceasta firma iar problema este ca nu reusesc sa contactez pe nimeni din cadrul acelei firme iar sediul societatii s-a schimbat. De unde pot sa cer o adeverinta privind activitatea desfasurata in munca la firma respectiva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 23 Februarie 2011
Nu ati avut carnet de munca? In cazul in care ati avut mergeti la Inspectoratul Teritorial de Munca din sectorul in care are firma sediul, si solicitati eliberarea carnetului de munca.
Pe Bucuresti nu exista ITM pentru fiecare sector ...

@ Qwerty2010
Mergeti in str.Radu Voda nr.26-26A la ITM Bucuresti (langa pasajul Marasesti) si depuneti la registratura o petitie prin care solicitati eliberarea unei adeverinte de vechime pentru perioada lucrata la acea societate ... este bine daca stiti si numele inspectorului la care este arondat fostul dvs angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa itm sector 1 weronik68 weronik68 buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o ... (vezi toată discuția)
Societate desfiintata - recalculare pensie smndraghici smndraghici Buna ziua, Doresc sa stiu, in cazul in care o societate la care am lucrat si s-a desfiintat, cum pot intra in posesia unei adeverinte despre activitatea mea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime ioana2525 ioana2525 Firma la care am lucrat are sediul in Bucuresti (eu fiind din alt oras). Am nevoie de adeverinta de vechime de la ITM. Pot face cererea prin posta sau trebuie ... (vezi toată discuția)