avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adresa itm sector 1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adresa itm sector 1

buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o gasesc.mi se pare bataie de joc.vreau sa fac o sesizare.ajutati-ma,:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:45, 19 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM Bucuresti, pentru toate sectoarele, se afla in sediul Camerei de COmert si Industrie.
Intrarea se face din str. Mircea Voda (zona pasajul Marasesti)
Programul cu publicul este de luni-joi de la 9-13.00
Vineri nu se lucreaza cu publicul
Inspectoratul teritorial de munca Bucuresti strada Radu Voda nr.26-26A, sector 4 ;
Tel/fax secretariat : 021.331.76.14;
e-mail : itmbucuresti@itmburesti.ro
weronik68 a scris:

buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o gasesc.mi se pare bataie de joc.vreau sa fac o sesizare.ajutati-ma,:)



Depinde de inspectorul la care este arondata societatea la care ati lucrat ... este posibil ca sediul social sa fie in sect.1 , iar firma sa fie la un inspector din alt sector.
La ce inspector este arondat societatea respectiva? ... poate va ajutam sa va spunem la ce sector este acel inspector.
buna seara. nu stiu cum se numeste inspectorul, dar va pot spune cum se cheama firma la care am lucrat.M.M.IMTERNATIONAL 2001 SRL.CU SEDIUL IN GEORGE VRACA NR 5.CF. R13846231.
buna ziua. vreau sa stiu cum se formuleaza o sesizare sau daca exista un formular tip?indraznesc sa intreb , intrucat nu raspunde nimeni la nr de tel.de la itm.sau chiar te plimba de la un loc la altul.multumesc

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime Qwerty2010 Qwerty2010 Am lucrat pana in August 2010 la o firma din Bucuresti. Acum am nevoie de adeverinta de vechime de la aceasta firma iar problema este ca nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)