Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai dureaza pana sa-mi elibereze cartea de munca. Apoi, in luna septembrie mi s-a spus ca firma s-a inchis si ca toate cartile de munca sunt la scanat (inclusiv a mea! Nu inteleg de ce daca eu tot nu mai faceam parte din colectiv!) si ca mai dureaza. Acum 2 zile mi s-a spus ca au venit de la scanat si ca dna de ITM i-a zis sa mai sune peste vreo 2 saptamani. Este normal sa dureze atat? Ce pot sa fac?
Buna ziua !
Puteti sa va adresati ITM teritorial in acest sens. In functie de raspunsul acestora urmeaza sa vedem ce se poate face. Adresa catre ITM sa o faceti in forma scrisa. În urma depunerii acesteia la institutie sa solicitati numar de inregistrare. Eu va recomand sa trimiteti sesizarea prin posta, in forma recomandata cu confirmare de primire .
Cu stima !
I-am intrebat de unde sa-mi iau cartea de munca si mi-au zis ca sa astept ca o aduc ei la firma. Le-am zis ca ma pot duce eu la ITM si au zis ca nu e nevoie ca o iau ei de la ITM si ca ma anunta.
Solicitati scris la ITM restituirea carnetului de munca mentionanad tegiversarile si faptul ca este o perioada destul de mare de cand vi s-a desfacut CIM,si desi ati insistat nu ati reusit sa intrati in posesia ei.