avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca

Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai dureaza pana sa-mi elibereze cartea de munca. Apoi, in luna septembrie mi s-a spus ca firma s-a inchis si ca toate cartile de munca sunt la scanat (inclusiv a mea! Nu inteleg de ce daca eu tot nu mai faceam parte din colectiv!) si ca mai dureaza. Acum 2 zile mi s-a spus ca au venit de la scanat si ca dna de ITM i-a zis sa mai sune peste vreo 2 saptamani. Este normal sa dureze atat? Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:09, 4 Noiembrie 2009
De ce sa astepti inca doua saptamani, mergi acum si intreaba la inspectorul de care apartine societatea cand este termen de eliberarea a carnetului. S-ar putea sa-ti comunice ca nu exista cerere de inchidere a CIM si ca raporturile tale de munca nu au incetat asa cum credeai tu. #-o.
In functie de raspunsul dat de inspector actionezi. Pentru a face dovada ca ti-ai solicitat demisia ar trebui sa ai la tine si copie dupa demisie
Nu stiu cine este inspectorul de care apartine societatea. Oricum firma s-a inchis in urma cu o luna. Nici macar ITM nu stiu unde este (sunt din Bucuresti).
Adresa:
- sediu: Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4
- punct (evidenta muncii) Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3
-Email: itmbucuresti@itmbucuresti.ro

Program de lucru cu publicul la sediul Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4:
luni, marti, joi, vineri: 8.30 - 16.30
miercuri: 8.30 - 18.30

Program de lucru cu publicul la sediul Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3:
program pentru activitatea Seviciului Indrumare Angajatori si Angajati in Domeniul Relatiilor de Munca, Evidenta Muncii:
LUNI,MARTI,JOI : 09.00 - 13.00 13.30 – 16.00
MIERCURI : 09.00 – 13.00 13.30 – 18.30
VINERI NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL
LUNI – JOI intre orele 13.00 – 13.30 NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL

Telefon inspector serviciu (pentru relatii): Relatii de Munca.: 331.76.98

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Adresa itm valentinaaa valentinaaa ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Depunere revisal itm Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Doresc sa aflu unde se depune REVISAL pentru o firma cu sediul social in jud.Ilfov si punct de lucru in sect.1 Bucuresti ?De obicei, in control vin ... (vezi toată discuția)