avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

1996...societate comerciala (reprezentata de ION) vinde catre fiul sau ALIN un imobil.alin avea 16 ani! la semnatura este reprezentat de mama sa MARIA .in 2007 mama MARIA a decedat .mai exista un fiu al MARIEI si a lui ION pe nume VLADUT.intrebarea este mai poate ION sa mai atace contractul de vanzare cumparare? sau mai poate VLADUT sa atace contractul de vanzare cumparare pe timpul vietii lui ION? sau dupa moartea lui ION poate sa atace vladut contractul de vanzare cumparare ...daca da ce sanse credeti ca ar avea ? mentionez inca o data ca imobilul in 1996 nu facea parte din patrimoniul familial!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters180412 , utilizator 20:32, 10 Decembrie 2010
de ce atace? ca doar a fost reprezentantul acelei societati care avea calitatea de vanzator? daca exista vreun motiv de nulitate absoluta al actului il poate contesta in instanta.
si care ar fi unul din motivele care ar duce la nulitatea absoluta ?
societatea era a lui ION,ma refeream ca vladut poate sa atace c. de v c. pt ca de fapt este o donatie deghizata...si ma gandeam daca l ar putea ataca pe timpul vietii lui ION ...totusi societatea comerciala nu facea parte din patrimoniul familial!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare-propietate privata ContSters180412 ContSters180412 speta-1996 o societate comerciala prin unicul ei reprezentant pe nume POPESCU MARIAN vinde catre POPESCU ALIN (fiul lui POPESCU MARIAN) un imobil! POPESCU ALIN ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ContSters180412 ContSters180412 speta: societate comerciala reprezentata de de singurul ei asociat (popescu ion) vinde catre fiul lui popescu ion minor acesta fiind un imobil! fiul avand 16 ... (vezi toată discuția)
Propietate privata ContSters168541 ContSters168541 contract de vanzare cumparare intre o societate comerciala (asociat unic tatal) vind catre fiu un imobil(anul 1996).mama decedata in 2007 ! fratele al doilea ... (vezi toată discuția)