avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Foarte multe atributii in fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Foarte multe atributii in fisa postului

Am o nemultumire, dar mentionez am semnat fisa postului in sept.2010 de teama concedierii. Sintem 2 colege in acelasi birou, 2 fise de post identice ca atributii doar ca eu trebuie sa gestionez activitatea de resurse umane a unui nr. dublu de salariati(nr. de salariati rezulta din denumirea unitatilor subordonate specificate in fisa postului) mentionez ca postul meu si nivelul studiilor este inferior cu al colegei melei, si toate astea intr-o institutie publica iar munca in echipa nu ....functioneaza. Ce pot sa fac? Cui sa ma adresez?Sa fie oare o strategie de a te obliga sa pleci singur?
Multumesc anticcipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: profiterolrol , utilizator 19:24, 12 Decembrie 2010
Discutati cu angajatorul dv. pentru a imparti intr-un fel sarcinile cu colega de birou.
Ar trebui sa se tina cont si de faptul ca fisa postului functionarului public va fi completata cu atributii, in raport cu nivelul functiei publice.
Nici o sansa.Daca nu sunteti in gratii tot degeaba.Cu cat va vaitati mai tare cu atat veti fii luata in colimator.Mai nou,in sstemul destat PDL, sefii au impresia ca salariatii sunt slugi,cum erau negrii pe plantatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfintare post pe termen nedeterminat si reangajare in determinat ContSters173270 ContSters173270 Salut La firma care lucrez se urmareste schimbarea organigramei. In biroul in care lucrez din 9 angajati cu functii diferite trebuie sa ramanem 6. Problema ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional theo68 theo68 am fost promovata in grad profesional in anul 2012 (consilier superior),fiind salarizata la nivelul fostei trepte 3 de salarizare. In urma pensionarii unei ... (vezi toată discuția)
Ce lege determina acest lucru ? LILIANALIZA7 LILIANALIZA7 AM TERMINAT FACULTATEA IN SEPT.2011 SI NICI ACUM NU SE MARESTE SALARIUL IN SANATATE ...CICA NOUA LEGE SUSTINE CA NU...IAR COLEGELE CARE AU TERMINAT ACUM 2 ANI ... (vezi toată discuția)