avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad profesional

am fost promovata in grad profesional in anul 2012 (consilier superior),fiind salarizata la nivelul fostei trepte 3 de salarizare. In urma pensionarii unei colege(aceasta fiind salarizata la nivelul fostei trepte 1),am fost desemnata responsabila cu atributiile din fisa postului respectiv, prin decizie,pe langa atributiile avute anterior.Intrebarea mea este: avand in vedere ca am preluat sarcinile functiei publice respective,n-ar fi trebuit ca si incadrarea mea salariala sa fie la nivelul treptei 1 de salarizare?
Cel mai recent răspuns: theo68 , utilizator 08:55, 6 Martie 2013
Colega d,voastra a fost pensionata dupa promovarea d,voastra.
In cea mai buna situatie solicitati salarizare pentru functie similara, apoi faceti o actiune in instanta si solicitati incadrare pentru functii similare.
Daca are vreo importanta,decizia de pensionare a colegei a fost inregistrata inaintea promovarii mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse privind reincadrarea de la 01.01.2011 mihami mihami Din dec. 2006 pana in dec. 2010 am fost incadrata in functie publica, grad profesional principal, treapta 1. Din dec. 2010 (dupa sustinere examen) am fost ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public xxy100 xxy100 Buna ziua. Ma numesc A. si lucrez intr-o institutie publica locala ca functionar public. In luna decembrie 2010 am fost promovat prin concurs din consilier ... (vezi toată discuția)