avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbare denumire strada
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare denumire strada

Buna seara! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o situatie. Am accesat creditul Prima Casa si urmeaza chiar luni dosarul sa ajunga la fond. Ideea este urmatoarea: toate documentele apartamentului (contr. vz-cump, CF) sunt intocmite cu denumirea veche a strazii. Intre timp, numele strazii a fost modificat. Ca urmare, banca mi-a cerut Nomenclator Stradal ptr a face legatura intre cele 2 denumiri. Am scos si acest nomenclator, dar acum EI sustin ca trebuie actualizat si CF-ul cu noua adresa. Desi am sunat la Fond si am vb cu un Consilier Judiciar care mi-a confirmat ca e suficient doar nomeclatoru de strada ptr a face conexiunea. Ce ma puteti sfatui? Ati mai intalnit asemenea situatii? Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 01:17, 12 Decembrie 2010
N-am întâlnit asemenea situații dar când vine vorba de bănci te poți aștepta și la situații de genul acesta. Fiecare interpretează legea cum îi vine mai bine. În ce mă privește e suficientă adeverința aceea. Doar s-a modificat numele străzii nu s-a mutat casa pe terenul lui nea Vasile din capul satului. :stunned::)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume strada in cazul in care in actele casei (autorizatia ... Mz11 Mz11 Schimbare nume strada In cazul in care in actele casei (autorizatia de construire, receptia, cartea funciara si chiar si urbanismul) mi s-a trecut o adresa, ... (vezi toată discuția)
Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)