avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie de viol falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie de viol falsa

sunt acuzat de o fata cu care am stat 1 an si jumatate aproximativ !!!!am intretinut raporturi!!!!si kiar ne iubeam...eu sigur ,poate ca si ea!!!!!aveam planuri impreuna de nunta!!!!!are un copil caruia nu i se cunoaste tatal!!!!!aveam grija de copil il plimbam,il luam de la bunica fetei cu care traiam ,,il plimbam prin parcul piticilor,,,kiar si singur il luam cand ea era la munca ,,,il aduceam acasa,,,il iubesc!!!!!i-am luat inel de logodna ei!!!!!jucarii la copil,,,toate necesare,,,hainute,,,,eram o familie perfecta daca pot zice asa ,,,fara acte!!!!!am vrut sa renunt la prietena mea ptr ea!!!!!prietena mea este cu mine de 12 ani!!!!nu ma inselat niciodata,,pe cand tipa asta umbla cu un hot de buzunare!!!!!!in autobuze si atragea atentia la calatori iar tipul opera la buzunare,,,apoi imparteau banii!!!!ce am vrut eu de la ea????am vrut sa o dau dupa mine si m-am implicat fara a mai tine cont ca am o prietena de foarte mult timp!!!!ea stia de prietena mea,,,imi lasa copilul pe mana,,,aveam grija de copil!!!!!pana cand prietena mea a aflat!!!!dupa aceasta am hotarat sa renunt la tipa cu,, copil!!!!si sa-mi vad de treaba...dar o iubeam prea mult!!!!!!am prinso punandu-mi in cafea pastile verzi urma de fapt sa-mi puna iar cand s-a trezit in spatele ei cu mine,,,,,a skimbat miscarea !!!!am intrebat-o ce-s acele pastile!!!!ea mia raspuns ca nu stie le-a luat din cana si lea varsat la gunoi!!!!!eu de la un timp numai pe ea o vedeam!!!!!dupa ce plecam de la ea ma durea capul groaznik,,,nu dormeam prea mult ,,!!!!
intr-o zi n-am mai vrut sa o contactez...imi trimitea mesaje precum mi-am batut jok de ea....asta ma deranja meeu !!!!atata timp cat eu aveam grija de ea si de copil!!!!
intr-o seara am sunato sa ne intalnim....nu a spus ""NU""
ne-am intalnit seara la orele 23/30 a coborat din micribuz...am luato cu masina si ne-am plimbat asa cum o mai faceam permanent!!!!ieseam cu ea la histri noaptea ,,,,navodari ,,,,ne plimbam si ne iubeam...dar de asta data ne-am dus spre ovidiu iesire!!!!..cand conduceam diskutam ca doi indragostiti!!!!eu i-am spus ca treb sa-si vada de treaba si sa nu mai umble cu barbati!!!!si sa incerce sa urce o treapta in viata si o sa fie ok!!!!!la un moment ,,,ma sarutat si am tras masina pe dreapta in camp!!!!!am facut dragoste!!!!in masina dupa care ne-am aprins tigarile si am stat de vb!!!!!am incercat sa o conving ca este vazuta prost in cartier kiar si la munca,,,,si peste tot!!!!!dupaa aproximativ o ora i-am spus ca nu este normal sa umblu cu o curva dar o iubesc!!!!!ea ma pleznit cu palma si apoi eu am ripostat!!!si iam dat si eu dar in cap nu la fata!!!!!dupa aceea ne-am calmat ...am plecat s[pre constanta,,,ea imi spunea ca ma iubeste si vrea sa-mi jure pe biserika ca nu se desparte de mine....eu atunci am oprit masina in fata unei biserici in constanta!!!!si mi-a jurat!!!!iam spus ca este pacat ceea ce face!!!!!apoi am ajuns acasa in fata blocului ei...am mai fumat o tigara 2 impreuna dupa care cam vreo 40 min 30 min sa zic asa ,,,ne-am despartit dar a un mod normal...am intrebato inainte sa coboare din masina ce are de gand cu viata ei sa faca...ea mi-a spus """"asa cumti-am jurat sa fiu cu tine"""i-am spus a se gandeasca bine ca eu am o relatie de 12 ani si nu vreau sa strik relatia pe cineva care nu stie ce vrea de la viata!!!!!...nu a zis nimik...ne-am luat la revedere si a coborat din masina!!!!
pe la orele 2 dimineata am primit telf de la o matusa a ei care are in jur de 24 ani si umbla cu puscariasi etc!!!!!ma amenintat matusa ca o sa-mi faca viata amara ca am batuto pe nepoata ei de 22 de ani!!!nu am ripostat!!!!dimineata ma sunat unchiul ei si ma intrebat daca am fortato...iam zis ca a fost de comun acord!!!!si ea a vrut si eu...iar acum ma acuza de voil!!!!am primit citatie precum am violato!!!!!
ce pot face ?????
mentionez ca in urma cu 2 luni a avut intrerupere de sarcina cu mine!!!!!
suntem de 1 an si jumatate impreuna !!!!si vecinii stiu cat de mult o iubeam si ieseam cu copilul ei la plimbare si kiar siu cu ea cand era libera!!!!
vreau va rog un raspuns!!!!
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 19:28, 15 Decembrie 2010
simpla ei sustinere nu are valoare daca nu probeaza cu un cerificat medico-legal care sa ateste urmele de violenta.
si pentru una ca ea, stricati dvs relatia de 12 ani cu o femeie cuminte?:)
trebuie prbat cu acte,martori..etc...depinde ce zice CML-ul.eu nu cred ca ve-ti fi acuzat de viol
Daca reclamanta nu recunoaste ca a consimtit sa aiba raportul sexual cu dvs. in acea noapte , si reuseste sa produca probe care sa ateste existenta rasportului sexual prin constrangere fizica sau psihica, , consider ca aveti toate sansele sa fiti trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de viol , prev de art 197 C. penal .
Nu are relevanta faptul ca ati mai avut inainte raport sexual liber consimtit , daca la acea data concreta ea poate proba lipsa consimtamantului. Viol poate exista si intre soti , unde se pedepseste chiar mai grav , decat in forma simpla.
ma rectific.""audiat""
eu zic sa spun asa cum a fost asa...cum am si scris aici!!!!!pot pati ceva????vreau un sfat!!!!!ea este normal sa aiba dovezi biologice sau cum se numeste!!!!!dar nu exista urme de forta ...parerea mea...doar ca ne-am batut in masina dupa ce am facut dragoste!!!!si aia nu a fost bataie...este normal ca mi-am iesit din minti si m-am enervat ca ma pleznit !!!!!
a fost prima iesire a mea din fire intr-un an si jumatate!!!ea poate sa confirme asta!!!!!niciodata nu ma pleznit ea si nici eu pe ea!!!!!s-a mai intamplat cand imi dadea ea o palma dar nu era plama tare....era din suparare de dragoste ca aveam prietena!!!!!o intelegeam!!!!dar cand o vezi ca riposteaza ca o fiara si te plezneste este normal ca mi-am pierdut ekilibru!!!!
Avand in vedere existenta evntual a unei plangeri penale impotriva dvs pentru vio,ar fi recoamndabil,daca aveti posibilitati financiare sa mergeti la audiere cxu un avocat cu care sa stabiliti strategia de aparare,mai ales, tinand seama si de cele relatate mai sus de dl.consilier.
In mod normal politia trebuie sa faca proba existentyei unui raport sexual intre dvs si fata ,fara consimtatmtnul ei si eeventual in legatura cu existenta unei violente sau a unui altfel de constrangere.

Alte discuții în legătură

Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)
Viol si alte infractiuni fara dovezi concrete? Adina lemnaru26 Adina lemnaru26 Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti daca doriti si pe mine ...sunt acuzat de 4 infractiuni : viol , grup infractional ,trafic de minori si trafic de ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)