avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa inchid o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa inchid o firma

Ma poate ajuta cineva sa inchid o firma si sa aflu in ce stadiu este si cam ce datorii are pe la stat? Contra cost. Va multumesc
trompetzik@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:04, 11 Decembrie 2010
Sigur ca da !
orice avocat din zona te poate ajuta sa inchizi firma
Nu imprastiati banii ca e criza! Vizualizati pe recom on-line care este starea firmei la registrul comertului. Faceti o vizita la ANAF pentru a vedea ce datorati statutului si abia dupa aceea luati o decizie. SUCCES!
Nimeni nu va inchide firma daca are datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inchidere firma cristian19887 cristian19887 buna seara.as avea si eu o intrebare daca se poate.am dat unui contabil sa imi inchida firma de prin februarie.si acum trebuia in ultima faza sa mearga cu ... (vezi toată discuția)
Fuziune firme saaa saaa Salutare tuturor! Am si eu 2 firme dintre care una a inceput sa mearga foarte prost. As vrea sa fac o fuziune intre cele doua firme, cea care merge mai bine ... (vezi toată discuția)
Recom online camelia adina camelia adina buna ziua, oare se mai poate accesa ,, recomonline,,????gratis ???? daca nu.... stie cineva cat costa un abonament ??? sau daca pot vedea in alta parte ... (vezi toată discuția)