buna seara.as avea si eu o intrebare daca se poate.am dat unui contabil sa imi inchida firma de prin februarie.si acum trebuia in ultima faza sa mearga cu bilantul si tot asteptam sa imi aduca o hartie precum ca s-a inchis totul dar a zis ca doamna care se ocupa de dosar este in concediu si dabea la sfarsitul lunii iulie....poate fi adevarat?
Din cele spuse de dvs. nu am dedus in ce stadiu este dosarul. Din luna februarie si pana acum se putea radia firma linistit.
S-a publicat hotararea de dizolvare a firmei?
Nu sta solutionarea problemei dvs. in decizia unui singur om...faceti o vizita la registru comertului si verificati care este starea reala a dosarului.
pai a fost publicat in monitoru oficial 30 de zile ii dadusem bani sa faca si bilantul se platisera si datoriile catre stat urma sa mearga pt finalizare.
In aceasta situatie va trebui sa depuneti la registru comertului o cerere de radiere a societatii la care anexati certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare de autorizare in original, copie dupa hotararea care s-a publicat in Monitorul Oficial si copie dupa Monitorul Oficial in care a aparut hotararea, situatia financiara de lichidare si certificat de atestare fiscala de la ANAF din care sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat.
Firma
ionescu_ady
buna ziua
la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele
intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net
firma functioneaza
ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)