avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme inchidere firma

buna seara.as avea si eu o intrebare daca se poate.am dat unui contabil sa imi inchida firma de prin februarie.si acum trebuia in ultima faza sa mearga cu bilantul si tot asteptam sa imi aduca o hartie precum ca s-a inchis totul dar a zis ca doamna care se ocupa de dosar este in concediu si dabea la sfarsitul lunii iulie....poate fi adevarat?
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 06:15, 10 Iulie 2013
Din cele spuse de dvs. nu am dedus in ce stadiu este dosarul. Din luna februarie si pana acum se putea radia firma linistit.
S-a publicat hotararea de dizolvare a firmei?
Nu sta solutionarea problemei dvs. in decizia unui singur om...faceti o vizita la registru comertului si verificati care este starea reala a dosarului.
pai a fost publicat in monitoru oficial 30 de zile ii dadusem bani sa faca si bilantul se platisera si datoriile catre stat urma sa mearga pt finalizare.
pana la urma o sa merg sa vad in ce stare este firma la registru comertului.multumesc
In aceasta situatie va trebui sa depuneti la registru comertului o cerere de radiere a societatii la care anexati certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare de autorizare in original, copie dupa hotararea care s-a publicat in Monitorul Oficial si copie dupa Monitorul Oficial in care a aparut hotararea, situatia financiara de lichidare si certificat de atestare fiscala de la ANAF din care sa rezulte ca nu aveti datorii fata de stat.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
ContSters22713, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma ionescu_ady ionescu_ady buna ziua la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net firma functioneaza ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere snc campary campary Salut! Parintii mei detin impreuna o societate in nume colectiv care a functionat din 1994 si pana acum. Ambi sunt actionari si detin fiecare cate 50% din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma pentru nedepunerea bilantului 3 ani la registrul comertului. help! ContSters139294 ContSters139294 Buna ziua, In dec. 2005 am infiintat un srl cu asociat unic pe care am \"abandonat-o\" in voia sortii luna urmatoare. Firma nu a vandut nimic si nu are ... (vezi toată discuția)