avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cine ma ajuta sa dau statul in judecata?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cine ma ajuta sa dau statul in judecata?

Buna ziua, #-o#-o
Am activat 4 ani ca PFA- lider Avon. Am aflat, dupa 3 ani ca avem de platit contributii la sanatate. OK, le-am platit. Am platit mult, peste tot, multe spagi, am platit contabili etc, fiecare ne-a spus altceva. Acum, vreau sa inchid PFA-ul, nu am mai activat de 2 ani, dar am aflat, cu stupoare, ca am de plata si contributii la pensie, retroactiv, +amenzi, penalizari, majorari, care fac o suma uriasa, pe care nu-mi permit sa o platesc. Ce pot sa fac? Daca stiam la timp, plateam, dar asa, nimeni nu a spus nimic, nu s-a stiut , ce fac?#-o#-o

Alte discuții în legătură

Pfa , pfi geenabradea geenabradea Buna ziua, Am un PFA deschis in 2004, am fost lider Avon si am lucrat pe baza de comision. Din 2008 nu am mai avut incasari, mi-am dat demisia de la Avon. Am ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat pfa si pfi. geenabradea geenabradea Buna ziua, #-o Am activat timp de 7 ani ca lider AVON, cu PFA. Am aflat acum 2 ani ca trebuie sa platim contributii la sanatate. Ok -le-am platit. Acum , am ... (vezi toată discuția)
Problema cnas Roxana1986 Roxana1986 Buna ziua.Vin la dvs cu urmatoarea problema: In martie 2011 m-am autorizat ca PFA pentru a-mi desfasura activitatea ca si consultant Oriflame.Am aflat de plata ... (vezi toată discuția)