avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gaz renel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gaz renel

am in proprietate un teren extravilan pe care cei de la gaz au o statie de verificare care ami ocupa cam 150mp iar cei de la electrica au 3 stalpi de inalta tensiune as dori sa stiu cum este reglementata legea in acest fel,si cum pot obtine chirie de la cele doua conpani
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 12:12, 11 Decembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale, va sfatuiesc sa inaintati celor doua companii o adresa prin care le solicitati incheierea unor contracte in acest sens, iar in urma raspunsurilor acestora, daca sunt nefavorabile sau in cazul in care nu vi se raspunde in termenul legal de 30 de zile, sa actionati in instanta cele doua companii.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate olga2011 olga2011 as dori un rsp in cunostiinta de cauza,.am un teren extravilan in jud. Cluj, pe care nu-l pot utiliza deoarece am un stalp de inalta tensiune pe el si fire ... (vezi toată discuția)
Stalpi de tensiune enel montati pe proprietate privata Barzote Barzote Buna ziua, Va contactez in legatura cu o situatie ce sa intamplat la mine la tara . Cei de la ENEL au montat 3 stalpi de tensiune pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)
Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate . simpatyk simpatyk Buna ziua. Uitati care este problema am 2 hectara de pamant extravilan si am pe acest pamant 7 stalpi de electricitate an lungimea parcelei chiar pe mijloc si ... (vezi toată discuția)