avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cod caen la pfa in timp ce e suspendat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cod caen la pfa in timp ce e suspendat

buna ziua
am si eu o mica nelamurire
momentan sunt in concediu de ingrijire copil pana in noiembrie 2008 si am pfa cu activitatea suspendata pe timpul concediului de ingrijire
sunt obligata sa mi schimb codul de inregistrare fiscala si codul caen
codul caen ma costa daca trebuie sa l schimb?
cum se procedeaza
va multumesc mult de tot
anca
Cel mai recent răspuns: ancastefan , utilizator 09:04, 14 Martie 2008
Modificarea codului CAEN nu este obligatorie deocamdata.
la reluarea activitatii , puteti sa va recodificati activitatea potrivit CAEN Rev. Codul de inregistrare fiscala nu se schimba.
in momentul in care faceti si alte modificari la actul constitutiv al societatii atunci veti face si noua recodificare CAEN, deocamdata nu este obligatorie
multumesc mult de raspuns
cei de la finante mi au spus ca trebuie sa mi schimb codul de inregistrare fiscala nu mai e valabil codul numeric personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod inregistrare finante ancastefan ancastefan cei de la finante mi au spus ca trebuie sa mi schimb codul de inregistrare fiscala nu mai e valabil codul numeric personal, cum se procedeaza eu am ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv reactualizat mihnevicim mihnevicim Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Un nou cod caen, incepand cu 1 ianuarie 2008 Admin Admin Il puteti accesa la pagina de mai jos: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_8297 Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri ... (vezi toată discuția)