avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cod inregistrare finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cod inregistrare finante

cei de la finante mi au spus ca trebuie sa mi schimb codul de inregistrare fiscala nu mai e valabil codul numeric personal, cum se procedeaza
eu am activitatea suspendata pe perioada concediului de ingrijire copil
multumesc mult de tot

Cel mai recent răspuns: ancastefan , utilizator 23:41, 27 Martie 2008
Mergi la finante si declari PF-ul din nou, desi normal ar fi fost sa mergi numai sa ridici certificatul de inregistrare fiscala.
Trebuie mers la Admin. Financiara cu autorizatia si certificatul de inregistrare de la Reg. Com. si vi se da un certificat de inregistrare fiscala. Din cate-mi amintesc, nu se plateste nimic.
multumesc mult de tot
dar daca am de schimbat si codul caen trebuie platit ceva?
cum se procedeaza
multumesc
Pentru schimbarea codului Caen trebuie mers la Primarie.
Mergeti intai la Finante, sa obtineti codul fiscal (CIF).
Apoi la Primarie, cu autorizatia in original vizata la zi, cu o copie dupa CIF si cu certificatul de inregistrare de la Reg. Com. (se emite un nou certif. de inreg.). Costa in jur de 100 RON.
pot sa merg acum in timpul cand e activitatea suspendata?
multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa traducator Kellynda Kellynda Buna ziua! As avea doua intrebari. Am primit autorizatia de traducator de la MJ. Daca infintez PFA am dreptul de a angaja o persoana? Pe langa activitatea de ... (vezi toată discuția)
Cod caen KMP KMP Societate cu activitate principala CAEN 1723 \"fabricare articole de papetarie\" si secundara CAEN 1812 \"alte activitati de tiparire\", care inchiriaza un ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse din hartie si carton pfa - cod caen potrivit? AndreeaSavu AndreeaSavu Buna ziua, Ma puteti lamuri, va rog, cu privire la codul CAEN potrivit activitatii de comercializare a produselor din hartie si carton pentru PFA? Mentionez ... (vezi toată discuția)