avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN

Societate cu activitate principala CAEN 1723 "fabricare articole de papetarie" si secundara CAEN 1812 "alte activitati de tiparire", care inchiriaza un spatiu de depozitare al materiei prime, imi dati va rog un sfat referitor la declararea activitatii pentru acest depozit inchiriat? Nu am angajati la acest punct de lucru, doar paznic. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Cod caen realizare de brelocuri, magneti, etc. pentru turism mjuovy mjuovy buna ziua, Am si eu o nelamurire, pentru realizarea de brelocuri, magneti, felicitari etc. pentru turism ce cod caen este necesar ? (vezi toată discuția)
Coduri caen la infiintare srl Ana Mocanu Ana Mocanu Pot infiinta SRL cu activitate principala [b]\"4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet\" [/b]si activitati ... (vezi toată discuția)