avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA traducator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA traducator

Buna ziua! As avea doua intrebari. Am primit autorizatia de traducator de la MJ. Daca infintez PFA am dreptul de a angaja o persoana? Pe langa activitatea de traducere, pot comercializa birotica si papetarie (rechizite, carti, consumabile, etc)?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kellynda , utilizator 15:45, 6 Ianuarie 2011
Trebuie sa desfasurati activitatea pentru care v-ati autorizat de traducator nu puteti desfasura activitate de comercializare.
Puteti avea angajati pentru alta activitate decat cea pentru care sunteti autorizat.
va recomand o inteprindere individuala si solicitati codul caen pentru activiate de comert insclusiv TRADUCERE persoane fizice si juridice .dar atentie aveti nevoie d casa de marcat fiscala nu sunteti profesie liberala.

pentru avocati, notari, parchet colaborati ca profesie liberala si nu aveti nevoie de casa de marcat fiscala,

practic aveti doua certificate de inregistrare , dou CUI -uri doua entitati diferite.

NOROC!
Multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala Kellynda Kellynda Buna ziua! Din cate am aflat cel mai indicat este sa deschid o Intreprindere Individuala pentru a putea desfasura activitatea de traducator si pe langa de ... (vezi toată discuția)
Completare caen ii Kellynda Kellynda Buna ziua! Sunt titulara unei intreprinderi individuale cu cod Caen: 7430, 8211, 8219, 8299 activitatea principala este traducere scrisa si orala ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)