avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare CAEN II
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare CAEN II

Buna ziua!

Sunt titulara unei intreprinderi individuale cu cod Caen: 7430, 8211, 8219, 8299 activitatea principala este traducere scrisa si orala (interpreti). Sunt incadrata la venituri comerciale Profesii libere si determinarea venitului net in sistem real. Sunt platitoare de venit 16%. Pana acum am avut numai activitati de traducere si xerox, imprimari intocmiri acte.
Intrebarea mea ar fi: - daca imi extind afacerea si pentru comercializare de birotica, papetarie, rechizite scolare, eventual comercializare imbracaminte, incaltaminte etc... Cum imi va influenta plata venitului (cei 16%) la finante? Voi plati la fel 16% sau voi intra la o alta categorie?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 13:22, 9 Septembrie 2011
Daca va referiti doar la impozit, veti plati impozit pe venit 16% din venitul net, la fel ca si pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare traducator autorizat de ministerul justitiei gpatrichi gpatrichi buna seara, ca traducator autorizat de MJ: 1. ce cod caen trebuie folosit pentru completarea formularului 070 de inregistrare la anaf? (am gasit pe forum ... (vezi toată discuția)
Pfa sau intreprindere familiala? Cygni7 Cygni7 Buna ziua, doresc sa desfasor urmatoarele tipuri de activitati si nu stiu ce este mai bine sa aleg, care sunt avantajele pfa-ului vs intreprindere familiala in ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru servicii de externalizare, intermediere și consultanță Lucian MM. Lucian MM. Înteționăm să deschidem un SRL care va oferi: 1. Servicii de externalizare (outsourcing) pentru anumite instituții din străinătate. Practic firma va ... (vezi toată discuția)