avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cumparaturi eBay Statele Unite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cumparaturi eBay Statele Unite

Buna ziua,

Vreau sa imi cumpar o baterie de laptop cu 12 celule (are autonomie mai mare) din Statele Unite costurile fiind in jur de 64 $ cu tot cu transport. Intrebarea mea este care va fi TAXA VAMALA pentru aceasta suma? . Astept un raspuns cat mai exact. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:40, 12 Decembrie 2010
Niciuna. Acelasi raspuns l-ati fi primit daca ati fi intrebat cunostiinte care au achizitionat produse in acest mod.

Legat de modul de formulare a intrebarii : sfatul meu - "astept un raspuns cat mai exact" , adica emiterea de pretentii in raspunsurile primite - sa o faceti cand veti oferi ceva in schimbul raspunsului. Pana atunci limitati-va la a receptiona ce primiti si a va selecta solutia dintre solutiile gasite de altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema service si magazin ciobanumadalin ciobanumadalin In data de 27.09.2013, mi-am achizitionat un laptop de la un magazin din Bucuresti, am platit o suma destul de mare pe el, toate bune si frumoase dupa nici 5 ... (vezi toată discuția)
Tva pentru produs achizitionat in ue ? in2ition in2ition Buna ziua, Urmeaza sa primesc un colet din Statele Unite. Este vorba de un laptop, care a fost achizitionat in UK si trimis in Statele Unite. Am factura ... (vezi toată discuția)
Stabilire valoare mijloace fixe importate extracomunitar cojo3x cojo3x Buna ziua. Am doua probleme asupra carora cer un ajutor. Am o Intreprindere Individuala neplatitoare de TVA si in vara am achizitionat mijloace fixe si ... (vezi toată discuția)