avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului !

Buna ziua !
Sunt casatorit de vreo sase ani si am un copilash de trei anishori !
Din nefericire situatia nu mai merge ,,,nu mai vrea sotia ,,, simte ca eu sunt in plus su nu ma mai iubeste !
Sunt plecat din tara de cateva luni si e din ce in ce mai rau ,chiar daca imi dau sikinta sa repar nu vrea ,,,,,,,,
Vrea sa bagam divortul dar asa vrea sa-mi iau copilul ,,,,
Credeti ca pot sa-l obtin , am vreo sansa ,,,mentionez cu rusine ca ea se ocupa de webchat pe internet si din nefereicire ma si inselat ,,,,am vreo sansa sa ma duc cu probe in instanta si sa demonstrez ca este o mama denaturata ?

Va multumesc anticipat ! :sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:57, 12 Decembrie 2010
Da,veti putea folosi fotografii ca probe in eventualitatea unui proces de divort.;)
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
luiza2008, utilizator
simonette12 a scris:

Puteti aduce in instanta orice proba -fotografii, inscrisuri , martori, din care sa rezulte moralitatea mamei, pentru ca moralitatea parintilor este unul din criteriile care trebuie sa fie avute in vedere la incredintarea minorilor.
Dar pe langa acestea , este necesar sa probati conditiile optime pe care le puteti oferi pentru cresterea si educarea minorei, atasamentul dvs fata de minora si invers si orice alta imprejurarea din care sa rezulte ca este in interesul minorei ca aceasta a va fie incredintata dvs. si nu mamei.
Din pacate practica instantelor este aceea de a incredinta mamelor copii si marturisesc din experienta, ca aceasta practica este o bariera greu de trecut.
Am avut o situatie similara cand am probat ( evident pentru clientul meu -tata) cu fotografii si martori ca mama se prostitua si cu toate acestea instanta de fond a motivat astfel" desi mama are o moralitatea indoielnica, este in interesul minorei ca aceasta sa fie incredintata mamei"
Am atacat solutia insa si in apel situatia a ramas neschimbata, iar tatal a renuntat sa mai declare recurs.
Va spun toate acestea , ca in cazul in care va hotarati sa solicitati incredintarea minorei sa va inarmati cu probe temeinice si cu nervi de fier.
Angajati avocat.



Da, chestiunea cu interesul minorului constituie o problema pt tata.Varsta minorului este vitala pentru incredintarea pentru mama in acest caz.
Daca minorul are o varsta sub 8 ani mama poate avea sanse foarte mari chiar daca apare pe internet sau chiar daca se prostitueaza.
Eu nu am avut niciun caz de acest fel dar mi-au spus alti colegi despre astfel de hotarari.

In regimul comunist tatal castiga in astfel de situatii.Cam pana in anul 1998 se putea castiga.Astazi...este cam greu de spus ce ar putea decide instanta...
Depinde foarte mult si de argumentele invocate dar cel mai mult depinde cum percepe judecatorul argumentele avocatilor in raport de propria sa gandire si apreciere.

Incercati sa va ganditi si la faptul ca prostitutia este posibil sa se si legifereze candva in Romania...si sa lucreze cu carte de munca...

avocat Claudiu Lascoschi
angajati-va un avocat, probati prin acte, martori ca meritati tutela exclusiva a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort adresaramona@yahoo.com adresaramona@yahoo.com buna seara!va rog sa imi spune-ti daca tatal copilului este salariat si mama nu are nici un venit ,se poate ca tatal sa obtina copilul cand acesta nu are decat ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)
Divort gabymiha gabymiha Sotia mea a fugit cu amantul ei si a luat-o si pe fiica mea cu ea. Locuiesc acum cu totii la doar cateva case de fostul nostru domociliu conjugal. In plus ... (vezi toată discuția)