avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna seara. Va rog sa -mi spuneti cum poate fii recuperata o suma de bani cistigata in instanta prin sentinta irevocabila si anuntata la executorul judecatoresc caruia i-am platit onorariul dar acela care imi datoreaza aceasta suma este student si nu lucreaza si nu apare in evidentele finantelor.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 20:14, 12 Decembrie 2010
pai nu ai nimic de facut. De ce l-ai mai dat in judecata?
Nu are venituri...nimic?
Mai asteapta ca altceva nu ai de facut
Daca nu detine bunuri mobile sau imobile,sau eventual un venit licit....nu aveti cum sa-l executati silit.

andymaurul
trebuie sa verificati daca debitorul detine bunuri pe numele sau pentru a solicita executorului valorificarea acestora in vederea incasarii creantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament luat cu credit de nevoi personale adinkaa adinkaa in cazul in care iau un creduit de nevoi personale negarantat cu apartamentul, exista vreo situatie in care banca poate sa-mi ia aparatamentul? (vezi toată discuția)
Bună ziua! se poate executa silit pe persoana fizică, pentru ... Oananm Oananm Bună ziua! Se poate executa silit pe persoana fizică, pentru suma de 3000lei,pe apartament ( acest având ipoteca legala de la dezvoltator,pana la achitarea ... (vezi toată discuția)