avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT CIVILI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT CIVILI

AM O HOTARIRE JUDECATOREASCA DEFINITIVA DIN 2008. DIN CARE REZULTA CA PIRITUL ESTE OBLIGATLA PLATASUMEI REPREZENTINDCONTRAVALOAREA REPARATII AUTOTURISMULUI CARE A FOST AVARIAT DIN VINA PARATULUI. CUM POT SA MI RECUPEREZ SUMA CA PRIN EXECUTORUL JUDECATORESC N-AM REUSIT.



Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 23:33, 12 Februarie 2011
Nu inteleg de ce prin executorul judecatoresc nu poti pune in executare hotararea??
Sunt doua variante. Pe cale amiabila sau prin executare silita a bunurilor mobile imobile sau prin tertulpoprit,, daca realizeaza venituri
Probabil ca sentinta nu este investita cu formula definitiva,irevocabila si executorie....Sau poate executorul este de rea credinta...
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
Sau poate a intervenit prescriptia dreptului de a cere executarea silita ...
freeelis a scris:

Sau poate a intervenit prescriptia dreptului de a cere executarea silita ...


Sau asa...
nu ati mentionat care este motivul pt care executorul nu a pus in executare sentinta. nu are bunuri de executat sau s-a prescris datoria?

Alte discuții în legătură

Cum procedez in cazul in care nu primesc pensia alimentara pentru un copil care imi este incredintat spre educatie si crestere? conium conium Buna ziua , va rog sa ma consiliati cum trebuie sa procedez in situatia in care fostul sot nu plateste pensia alimentarea in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Acordarea in concret a pensiei de intretinere minor gigelas gigelas O hotarare a Judecatoriei,ramasa definitiva si irevocabila prin neapelare,dispune acordarea unei pensii de intretinere pentru un minor. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Prin sentinta de divort s-a stabilit pentru una din parti sa plateasca o suma de bani drept cheltuieli de judecata. Cui trebuie platiti acesti bani?Partii ... (vezi toată discuția)