avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act aditional pentru contract de lucrari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act aditional pentru contract de lucrari

Cine este ordonatorul principal de credite in cazul unei scoli cu personalitate juridica, dar care depinde de fondurile primite de la primarie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:00, 12 Decembrie 2010
Ordonatorul de credite este Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Daca trebuie intocmit un act aditional pentru un contract de lucrari, ce necesita o nota justificativa intocmita de ordonatorul principal de credite, cine o face? ( doar nu ministerul)... ei doar finanteaza


Inspectoratul scolar judetean. Este vorba de lucrari suplimentare la contract?
Da. In modificarile aparute la Ordonanta 34, actul aditional nu poate depasi 20% din valoarea contractului initial. In caz exceptional poate ajunge si la 50% cu o nota justificativa realizata de ordonatorul principal de credite. Pana acum actul aditional era semnat de catre directorul ce incheia contractul initial. Din cunostintele mele , in calitate de director esti doar ordonator tertiar de credite. Cum decurge procesul legal al incheierii unui act aditional in aceste conditii?
In cazul centrelor de executie bugetara care au arondate mai multe institutii de invatamant preuniversitar de stat, care urmeaza sa fie finantate din bugete locale diferite vor fi intocmite conturi de executie distincte pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala in a carei raza functioneaza unitatile respective.

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Lucrari suplimentare ailicec ailicec daca la un contract de executie lucrari apar lucrari suplimentare ca urmare a schimbarii solutiei de executie, cu alte resurse (materiale, manopera, utilaj) si ... (vezi toată discuția)
Suplimentarea valorii contractului de lucrari-ajutor laluca laluca In anul 2010 s-a incheiat un contract de lucrari pentru o cladire.Acum constructorul vine cu un act aditional de suplimentare a valorii contractului ... (vezi toată discuția)
Cine intocmeste actul aditional la cim? anamariagroza anamariagroza in anul 2009 au avut loc modificari si schimbari al nivelul conducerii institutiilor publice, modificari de denumiri ale posturilor de conducere si schimbari ... (vezi toată discuția)