avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neplata indemnizatiei de insotitor - ce pot face?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neplata indemnizatiei de insotitor - ce pot face?

Buna seara.Tatal meu are handicap gr. 1,beneficiaza de aj. de insotitor de 461 ron,si nu a primit acesti bani din martie a.c. Am fost la prefectura, mi s-a spus ca au venit bani la finante si ca au fost distribuiti catre toate primariile din judet. Am fost la primarie ,cei de acolo spun ca nu au venit nici un ban.Ce demersuri trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta problema.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:31, 12 Decembrie 2010
Afara de a da primaria in judecata pentru neplata sumei respective...nu prea vad ce altceva ar fi de facut.
Totusi...e o problema undeva: eu stiam ca salariile asistentilor personali sunt platite din sume virate de catre DGASPC, nu si indemnizatiile acordate persoanelor care nu-si pot angaja asistent personal. Aceste indemnizatii se platesc de la bugetul local, nu au nicio treaba cu viramentele...:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent indemnizatie handicap mariacrisss mariacrisss Bună ziua Îmi cer scuze că vă deranjez dar va rog frumos sa mi spuneți cum sa fac În urma unui neoplasm gr 3B am certificat handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor Avram_Stefan Avram_Stefan Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta acordarii indemnizatiei de insotitor in alt judet decat cel in care figurez.Problema sta cam asa. Sunt persoana ... (vezi toată discuția)