avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Am lansat sectiunea de documente utile (modele de ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Am lansat sectiunea de documente utile (modele de acte, formulare si contracte utile)

Am lansat sectiunea de documente utile.
Va invitam sa contribuiti la crearea unei baze de date cu modele de acte, formulare, contracte si alte documente utile.

Accesul este simplu: in dreapta sus la orice pagina a forum-ului se afla o casuta cu ultimele 5 documente adaugate de utilizatori. In contul fiecareui user se afla o sectiune in care se pot adauga documente sau se poate naviga printre documentele adaugate de alti utilizatori.

Accesul este gratuit, mai ales ca documentele sunt incarcate de catre utilizatori pentru a fi folosite de alti utilizatori atunci cand au nevoie. Documentele sunt accesibile doar petnru utilizatorii logati si nu se vor regasi in cautarile de la google. :)

Cum vi se pare sistemul?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2008
Admin, administrator
Un nou document util aparut in lista este "somatia de plata pentru inscris sub semnatura privata intitulat chitanta" (adica pentru imprumut intre persoane fizica, dupa cate vad din cuprins).

Va rog sa ma scoateti din ceata ... se practica (admite) asa ceva?
Nu de alta, dar ma gandesc ca obligatia de plata a unei sume de bani asumata in temeiul unui contract de imprumut nu poate fi interpretata ca o o obligatie de executare a unui serviciu, lucrare sau prestatie neputand fi circumscrisa domeniului de aplicare stabilit de OG 5/2001... #-o Ori sunt eu prea ...carcotasa.
Corecta remarca Nicoletei, in privinta OG 5/01....si pt. mine..ceata este ..maxima!!!
Ma mai intereseaza si cine a postat acest document...daca se poate !:)
"2206"...mie personal, nu-mi spune nimc !
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
Teoretic eu cred ca ar trebui sa merga. Practic insa cred ca, din comoditatea judecatorilor, vor fi trimise pe drept comun.
Culmea este ca am vazut si eu mai demult o astfel de somatie in instanta.
GabrielaA a scris:

Culmea este ca am vazut si eu mai demult o astfel de somatie in instanta.

Ok...dar se admite asa ceva?

Alte discuții în legătură

Formular chemare in judecata locatar rau platnic BEATRICE84 BEATRICE84 Buna ziua. Am rugamintea sa imi spuneti daca pot gasi pe Internet un formular de chemare in judecata a unui locatar rau platnic (suntem Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)