avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale FACTURI SI CHITANTE NEFOLOSITE din 2001
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

FACTURI SI CHITANTE NEFOLOSITE din 2001

Buna ziua,

Ajutati-ma si pe mine ,va rog:

Am o SC cu asociat unic infiintata in 2001 care pana in prezent (2008) nu a avut activitate. S.C. are un facturier si un chitantier cumparate , din 2001 si evident, nefolosite.

Intrebare:
Deoarece S.C. si-a inceput activitatea ,se mai pot folosi acele facturi si chitante ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: smart accounting business srl , Contabil 17:25, 14 Martie 2008
nu..de atunci s-au schimbat de cateva ori formularele cu regim special. Acum trebuie sa utilizeze formulare cu regim special cf OMFP 2226/2006, iar facturile tb sa fie completate cf art. 155 alin (5) din Codul Fiscal
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
cu placere...facturile le puteti emite pe calculator sau le puteti lua de la vechii distribuitori de formulare cu regim special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi si chitante nefolosite din 2001 vioviod vioviod Buna ziua, Ajutati-ma si pe mine ,va rog: Am o SC cu asociat unic infiintata in 2001 care pana in prezent (2008) nu a avut activitate. S.C. are un ... (vezi toată discuția)
Fiscal-contabil - de cand chitanta nu mai are "regim special"? de la hg 105/2009 sau??? andradi2 andradi2 De cand chitanta nu mai are regim special? De la HG 105/2009 care abroga HG 831/1997sau....??? (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)