avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

in cat timp se trimite dosarul de la tribunal la curtea de apel, in cauzele civile? daca a declarat recurs pe 2 decembrie(ultima zi in care putea sa declare fiind 3 dec) si dosarul apare pe portal.just.ro/ tot ca fiind la tribunal, s-ar putea sa nu si-l fi motivat sau ceva de genu, adica sa fie in cele din urma hot irevocabila??
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
ContSters25145, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters25145 , utilizator 14:56, 13 Decembrie 2010
Depinde ce obiect a avut dosarul ...in materie contraventionala, recursul poate sa fie nemotivat, fara a fi anulat.

Altfel...hazardat, nu putem sti.

O sa primiti citatie daca s-a declarat recurs.De regula, cam intr-o saptamana-doua de la data cand dosarul este inregistrat la instanta superioara.
obiectul este divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs lesko lesko Buna ziua, in cazul unui recurs cine il judeca? (vezi toată discuția)
Apel- termen ContSters201565 ContSters201565 Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)