avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

in cat timp se trimite dosarul de la tribunal la curtea de apel, in cauzele civile? daca a declarat recurs pe 2 decembrie(ultima zi in care putea sa declare fiind 3 dec) si dosarul apare pe portal.just.ro/ tot ca fiind la tribunal, s-ar putea sa nu si-l fi motivat sau ceva de genu, adica sa fie in cele din urma hot irevocabila??
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
ContSters25145, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters25145 , utilizator 14:56, 13 Decembrie 2010
Depinde ce obiect a avut dosarul ...in materie contraventionala, recursul poate sa fie nemotivat, fara a fi anulat.

Altfel...hazardat, nu putem sti.

O sa primiti citatie daca s-a declarat recurs.De regula, cam intr-o saptamana-doua de la data cand dosarul este inregistrat la instanta superioara.
obiectul este divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs lesko lesko Buna ziua, in cazul unui recurs cine il judeca? (vezi toată discuția)
Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? zamolxevaleriu zamolxevaleriu Informaţii detaliate despre dosar Număr unic dosar: 10889/280/2009 Înregistrat în data de: 11.05.2010 Obiect dosar: anulare proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)