avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu odihna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu odihna

Buna ziua!Daca in 22 iulie 2010 am fost reincadrata in munca dupa concediu crestere copil,pot beneficia de concediu de odihna pentru anul 2010?Daca da cate zile?Mentionez ca am 4 ani vechime din care doi in crestere copil?
Cel mai recent răspuns: biamaria , utilizator 13:06, 13 Decembrie 2010
Buna ziua. Pentru anul 2010 aveti dreptul la concediu de odihna aferent perioadei 22 iulie - 31 decembrie 2010.
Asta daca nu cumva mai aveti vreo perioada neluata dinanite de concediu crestere copil.
Aveti dreptul la 9 zile.
Beneficiati de concediu de odihna proportional cu perioada lucrata. Presupunem ca aveti dreptul la 21 zile de concediu de odihna pe an, calculul ar fi cam asa: 21/12*5=9 zile concediu de odihna.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Concediu ardaco ardaco daca un salariat a avut in cursul unui an concediu medical 90 zile , cat concediu de odihna mai are dreptul ? ( in mod normal ar fi avut 21 zile ) (vezi toată discuția)
Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)