avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj (dupa terminarea CCC)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj (dupa terminarea CCC)

Buna ziua,

Pe data de 5 nov ac. urma sa ma reintorc la serviciu, dupa incetarea concediului de crestere copil ( 2 ani).Deoarece societatea la care imi desfasuram activitatea se afla in insolventa ,cererea de incetare a suspendarii CMI am trimis-o lichidatorului judiciar.Acesta din urma mi-a trimis drept raspuns ca nu se poate realiza acest lucru, deoarece societatea aflata in insolventa nu a predat actele contabile.
Ce mai pot face pentru a beneficia de ajutorul de somaj?
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
Catalina5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:56, 13 Decembrie 2010
trebuie sa primiti o decizie de incetarea activitatii, carnetul de munca si o adeverinta conform modelului cerut de agentia de somaj si apoi sa completati dosarul cu celelalte documente si sa-l depuneti la somaj
Luati legatura cu ITM si cu AJOFM sa va ajute ca lichidatorul sa va faca formalitatile necesare, pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de ajutor de somaj ? Catalina5 Catalina5 Buna ziua, In prezent sunt in concediu crestere copil ( 2ani), urmand ca in noiembrie a.c. sa ma reintorc la serviciu.Problema este ca societatea la care imi ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Se poate lua somaj dupa cic? florin96 florin96 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Dupa Concediu de ingrijire copil se poate intra in somaj in caz ca societatea la care ai lucrat a dat ... (vezi toată discuția)