avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto

Am o problema foarte delicata as putea spune eu si va rog daca se poate sa ma indrumati si pe mine in rezolvarea ei.
In anul 2006 am achizitionat un autoturism care l-am inscris pe numele meu cu totul in regula (radiere la vechiul client, inscriere la mine -fara de care nu se poate inscrie pe numele meu la politie-), am platit impozitul anual fara a avea o restanta la administratie (adevarul este ca nu m-am interesat niciodata ce platesc), iar luna aceasta am vandut masina si surpriza cand sa radiez autovehicolul nu era in evidenta celor de la administratie.
Dansii vor ca eu acuma sa platesc retroactiv impozitul cu penalitati cu tot ca ....(nu mi-au dat un argument plauzibil atat timp cat cel putin eu consider ca nu este greseala mea ca dansii nu si-au facut treaba cum trtebuie).
Problema este ca imi cer contractul de vanzare cumparare (care nu il mai am) pentru a ma inregistra acuma si pentru a platii din urma ca cica eu nu am fost la dinsii sa inscriu masina.
Intrebarea este: Este normal sa platesc majorari si penalitati la acest autovehicul?
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
vic2004, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto retroactiva, inclusiv fiscala ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , In anul 1998 am vandut cu factura (pe societate comerciala tip SRL) un autovehicol fara a face actele de vanzare-cumparare si restul ;m-am inteles ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto wizzard68 wizzard68 Buna ziua .Am o problema la inmatricularea unei masini si in speranta ca ma poate ajuta cineva am apelat la forumul asta.Am cumparat o masina de la o firma cu ... (vezi toată discuția)