Buna ziua .Am o problema la inmatricularea unei masini si in speranta ca ma poate ajuta cineva am apelat la forumul asta.Am cumparat o masina de la o firma cu factura fiscala.Masina e inmatriculata din 2007 pe aceasta firma . Mergand la Directia taxe si impozite pt radierea fiscala a sectorului de unde e firma ...Surpriza.!!!..masina nu apare deloc in baza de date a fiscului la sectorul unde e firma inmatriculata.Adica nu exista in circuitul fiscal .Mentionez ca talonul masinii si cartea de identitate sunt deja la mine .Am facut intre timp si RAR-ul pt autenticitate si e ok dar eu nu pot sa o inscriu la fiscul sectorului meu pt k nu e radiata fiscal de unde apartinea masina si nu poti radia ceva ce nu exista .Daca cineva a trecut prin asa ceva sau pot primi un sfat util v-as fi tare recunoscator...Multumesc
Contactati vanzatorul expuneti problema cu care va confruntati la Administratia fiscala si in raport de statutul auto in perioada detinuta de firma,vedeti variantele si etapele de parscurs pentru solutionare favorabila
Am solicitat la fisc o situatie financiara a firmei lui si mi s-a spus ca are niste datorii neplatite cam de mult timp . Presupunem ca isi inscrie legal masina la fisc dar avand datorii restante in cadrul firmei atunci banuiesc ca si masina devine parte a datoriilor avute catre stat putand chiar fi pus sechestru pe ea si iar nu e bine pt mine.Daca il chem in instanta as avea castig de cauza?
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)