avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bona Filipineza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bona Filipineza

Buna ziua,

Ma intrebam care ar fi pasii si conditiile legale pentru a aduce o bona filipineza in Romania pe cont propriu (fara agentie din Ro). Au contract de munca in RO? Din ce am citit salariile sunt 400-500$/luna, dar daca din banii astia dai si la stat toate contributiile nu mai raman cu nimic.
Prin agentii, platesti comision si agentiei din Ro si agentiei din Filipine. Costa cam 3000-3500E sa o aduci initial (avion, acte permis de munca, etc). Ma intreb cat din banii astia poti scuti daca o aduci pe cont propriu (daca se poate si daca merita efortul).
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
marilena.popa, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)
Taxe bancare bogdanponline bogdanponline Buna ziua tuturor. Doresc să aievea si eu la ajutorul dumneavoastră pe motiv că până acum am fost ajutat mereu aici cu placere. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d - agentie imobiliara cretzu194 cretzu194 Buna seara, am 21 de ani, lucrez de aproape 2 ani in domeniul imobiliarelor, dar a venit momentul sa incep ceva pe cont propriu. M-am gandit foarte serios sa ... (vezi toată discuția)