avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... moasa, cabinet particular
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

moasa, cabinet particular

Anul ce vine o sa fiu moasa licentiata. Legea imi permite sa prestez servicii independent, dar nu exista inca normele necesare sa imi pot deschide cabinet. Eu vreau, dupa absolvire sa imi deschid un cabinet de consiliere obstetricala, pentru care sunt careditata conform licentei in medicina, si nu este nevoie de medic care sa ma asiste pentru ca nu execut manevre medicale ci doar consiliere. Acestea fiind spuse, ce ar trebui sa fac pentru a deschide acest cabinet de consiliere, tinand cont ca nu am auzit de asa ceva pana acum in Romania?

Alte discuții în legătură

Moasa, cabinet particular nicoletacristina nicoletacristina Anul ce vine o sa fiu moasa licentiata. Legea imi permite sa prestez servicii independent, dar nu exista inca normele necesare sa imi pot deschide cabinet. Eu ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical fizioterapie MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati!Asistentii medicali au voie sa-si deschida cabinete particulare pentru tratamente medicale?Sunt asistent medical principal ... (vezi toată discuția)