As avea si eu o intrebare. Tata a avut un credit la o banca, si a decedat, era divortat de mama mea, pe numele sau nu are nimic adica :auto sau imobilare. Creditul de la banca a ajuns la o firma de recuperare si ne tot bombardeaza cu scrisori ca avem aceste datorii. Mentionez ca nu am facut succesiunea pentru ca nu avem nimic ce mosteni! Ma poate obliga firma de recuperare sa-i platesc eu creditul? Eu nu eram trecut pe contractul de credit !
nu faceti nimic. nu va poate obliga sa platiti atit timp cit succesiunea nu este deschisa. In cazul in care veti deschide succesiunea, sa o faceti sub beneficiu de inventar in sensul ca preluati doar ce va ramine dupa plata datoriilor defunctului.
Cine plateste?
ilieviorel
tatal meu a decedat acum 2 luni. avind 3 credite de nevoi personale contractate cine plateste bancile avind in vedere ca in momentul decesului el nu avea ... (vezi toată discuția)
Overdraft
nicacarmen
Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)