Salut!
Am si eu o intrebare!
Acum 2 luni de zile cand am plecat din italia am lasat o masina la cumatru meu..sa mio aduka acasa in romania.El intre timp a aduso in romania si mia vanduto fara acordul meu..din sursele mele (ce am auzit de la prieteni) masina a inmatriculato la bulgari..eu sunt propietar pe actele masinei..in italia..cum a putut el face ca sami vanda si imatriculeze masina fara mine si semnatura..mia spus fratele meu ca a facut o chitanta de mana cu doi martori si numele meu pe ea, nu am semnat nimic eu si a legalizato in romania la notar..se poate asa ceva? ce pot sa fac ca sa-mi recuperez masina...actele sunt la el.
Formulati plangere penala pentru abuz de incredere,fals si uz de fals la politia de domiciliu a fratelui dvs.
Fiind dosare penale foarte multe si personal putin solutionaea acesteia va dura.
Daca masina va apartine o puteti lua inapoi dupa pronuntarea unei hotarari definitive,pana atunci,daca va fi gasita,se vor aplica sigilii pe aceasta.
puteti angaja un avocat sa se ocupe de aceasta problema insa este bine sa mergeti personal sa dati declaratia initiala, ca sa puteti pleca din tara. in caz contrar, este posibil sa trebuiasca sa reveniti ptr a da o asemenea declaratie.