avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Legea salarizarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Legea salarizarii

Care este cadrul legislativ privitor la salariu?
Sunt angajata la privat pe un post ce necesita studii superioare si doresc sa ma angajez la un ONG cu timp partial. Cat este salariul minim pe care ONG-ul este obligat sa mi-l dea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TAMTAM , utilizator 20:46, 13 Decembrie 2010
Daca postul pe care-l urmeaza sa-l ocupati necesita studii superioare, atunci salariul minim in prezent trebuie sa fie de 1200 lei (8 ore/zi), iar de la 01.01.2011 de 1340 lei (8 ore/zi).
Dar pentru un contract cu timp partial spre ex. 4 ore, salariul se injumatateste sau indiferent cat se negociaza.
Care sunt prevederile legale in acest domeniu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar andad andad Daca angajam un [b]pensionar cu studii superioare[/b], suntem obligati sa-i oferim cel putin 1200 lei (norma intreaga)? (vezi toată discuția)
Salariu mai mare pentru cei cu studii superioare Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Sunt functionar administrativ la o societate privata, iar salariul meu net este de 1200 lei. Conform HG ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala ofeliadaniel ofeliadaniel Sunt angajata cu min 1200 ron pentru studii superioare, eu cotizez in baza acestui salar o suma de bani la CAS, intrebarea este : mai pot depune din mana o ... (vezi toată discuția)