avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Ma numesc Curteanu Dan nascut in iulie 1952,am 34 a ni si 6 luni vechime plus 4 ani si 6 luni pensie de boala grad 3.
Cand voi iesi la pensie de drept sau anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:21, 13 Decembrie 2010
Intrebati pentru mai multi colegi / vecini / prieteni? :)

Daca domnul Curteanu beneficiaza in prezent de pensie de invaliditate, va putea trece numai la pensie pentru limita de varsta atunci cand va implini 65 de ani. De pensie anticipata partiala nu poate beneficia intrucat nu a realizat stagiul complet de cotizare de 35 de ani. Perioada in care a beneficiat de pensie de invaliditate este avuta in vedere numai la stabilirea stagiului in vederea acordarii pensiei pentru limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ella2010 ella2010 concediu de boala sau pensia de boala se considera la vechimea in munca ? am 34 ani de serv si 6 luni sunt barbat nascut in martie 1953 . nu mai pot ... (vezi toată discuția)
De ce fel de pensie pot beneficia si cand? bodo gabriella bodo gabriella Ma interesesz pentru d-nul George in ce fel de pensie poate iesi: nascut pe data de 16 februarie 1955, vechime in munca 49 ani din care grupa I de munca 12 ... (vezi toată discuția)