avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sperante...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sperante...

am terminat fondul.avem mari sperante la suspendarea pedepsei(mai ales ca parchetul a venit cu propunerea de suspendare).pronuntarea o aflam maina

dimineata.intrebarea este cand putem sa mergem sa-l luam de la penitenciar?!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:42, 14 Decembrie 2010
Daca se afla in arest ca urmare a masurii arestarii perventive, va trebui mai
intai revocata sau inlocuita acesta masura a arestarii perventive.
Daca se da suspendare va trebui ca hotararea penala sa ramana definitiva!
judecatorul poate dispune maine,odata cu pronuntarea sentintei revocarea arestarii preventive,sau e stabilit un anumit timp legal?mandatul de arestare expira practic in 17.dec.in cat timp se comunica la penitenciar?
Inainte de toate trebuie sa cunoasteti pronuntarea magistratului pentru ca nu are rost sa va faceti iluzii ca sa aveti deziluzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)
Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)
Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)