avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exista
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exista

Posibilitatea de a afla daca data la care a fost redactata o hotarare judecatoreasca este cu adevarat cea inscrisa la finalul hotararii?
se inregistreaza in vreun registru si astfel de amanunte asa cum se tine evidenta a ceea ce s-a intamplat la fiecare termen de judecata?
Cel mai recent răspuns: shhomerul , utilizator 20:49, 13 Decembrie 2010
se inregistreaza data la care sunt comunicate hotararile.
ma refer strict la data la care a fost redactata hotararea!
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
shhomerul, utilizator
Pentru justitiabil, adica pentru dvs., este importanta data la care s-a luat hotararea (pronuntarea) si data la care ati primit hotararea acasa (data postei).
Nu este mentionata nicaieri si nu este de interes pentru justitiabil data redactarii.
este de interes pentru ca la data redactarii fusese deja depusa o revizuire a hot. jud. si utilizandu-se ceea ce s-a reclamat in revizuire s-a motivat hot.!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc solutia in scris ? tinerica tinerica De primit acasa nu am primit nimic scris, desi solutia a aparut pe site-ul: http://noulportal.just.ro inca din 7 martie 2011 In cat timp se primeste acasa ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)