buna ziua! decand am pierdut casa nationalizata ,pun o multime d e intrebari ,,,e un stufaris de ,,lucruri mai mult ciudate decat ,,dreptatea ,,care seface fostilor propietari!de ce?
pt ca au venit ne-au impus o chirie ,intabulare ,,,ma rog cadastru nimic,au venit si au spus ca au platit impozitul ,,dar mie imi vin somatii sa platesc impozitul,,pe de alta parte el vrea chirie si daca s e poate cat mai mare cat mai des #-o
Daca va referiti la impozitul pe cladire, acesta trebuie platit de proprietar si nu este imputabil chiriasului, daca nu cumva a fost stipulat in contractul de inchiriere aceasta obligatie in sarcina chiriasului.
De asemenea, si impozitul pe venituri din chirii, tot proprietarul il plateste.
multumesc mult...problema mea este ca daca o casa este castigata in instanta nu cumva era obligatia noului propietar sa declare la fisc?eu stau in provincie si el a inregistrat contractul de inchiriere in bucuresti,,,sa ma duc eu sa declar ca nu am de ce sa mai platesc impozitul? aa si nu, n-a stipulat in contract asa ceva
eu stau in provincie si el a inregistrat contractul de inchiriere in bucuresti,,,sa ma duc eu sa declar ca nu am de ce sa mai platesc impozitul?
Tot nu am inteles ce calitate aveti si despre ce contract este vorba.
Daca sunteti chirias, cum de stati in provincie?
Si despre ce declaratie vorbiti?
buna ziua
deci stau in provincie acolo unde am cumparat casa nationalizata acum 14 ani.
fostii propietari cetateni evrei ,si-au revendicat casa si au castigat-o.
au domiciliul stabilit la casa de avocatura care i-a reprezentat in Bucuresti.
am incheiat contract de inchiriere cu ei pt casa pierduta.
adica ei sunt recunoscuti ca fiind propietarii de drept ai casei,nicicand nepierzandu-si aceasta calitate ,statul preluand casa fara titlu,deci a fost considerat imobil parasit.
declaratie ,adica nu inteleg sa fiu si chirias si sa figurez in continuare ca platitor de impozit,nu trebuia actualul propietar sa DECLARE LA FISC ca e PROPIETAR?iertare cer de nu ma fac inteles.
Exploatare
Marta Tot
Despe un imobil format din 16 apartamente, care avea chiriasi cu forme legale respectiv plateau chirie in baza contractelor de inchiriere incheiate cu ... (vezi toată discuția)